Cloud Spotters

"Bulut Gözlemcileri"

e Twining Projesi

"Bulut Gözlemcileri"isimli e Twining projesi, okul öncesi çocukların çevrelerindeki dünyayı keşfetmeye yönelik doğuştan sahip oldukları merak ve özel ilgiden yararlanıyor. Bulutun büyülü dünyasından başlayarak, onları ilgi çekici, gelişimsel olarak uygun ve yüksek kaliteli öğrenme durumlarıyla buluşturarak bilimsel düşünme biçimine karşı olumlu bir tutum benimsemelerini ve ilgili becerileri geliştirmelerini sağlar. Eğlenceli doğası çocukların aktivitelerini geliştirirken, çeşitli medya, metodoloji ve öğretim araçlarının kullanımıyla birleştirilmiş kavramlara yönelik disiplinler arası, disiplinler arası yaklaşım, öğrencilerin çok yönlü gelişimine katkıda bulunarak hem bilişsel hem de dokunsal yeteneklerini geliştirerek "sosyal becerilerin" geliştirilmesine katkıda bulunur. ". Projenin yapısı Okul Öncesi Eğitimde STE(A)M yaklaşımıyla tamamen uyumludur ve beklenen öğrenme çıktılarına ulaşılmasına katkıda bulunan uygun şekilde tasarlanmış etkinlikler içermektedir.

08-02-2024